Lisa

Jeg hedder Lisa Petterson er gift og mor til to drenge + to bonusdrenge, og bor på Østerbrogade i København. Jeg er cand. mag. i musik med teater videnskab som sidefag og dansens æstetik og historie som bifag (2006). Jeg er desuden uddannet som yogalærer fra Hamsa yogastudie (2008) samt i rehabilitering af sang- og talestemmen ved Anne Rosing instituttet (2015) og er løbende under udvikling som underviser og behandler fx ved at tage diverse kurser og efteruddannelse indenfor yoga, krop og stemme. Jeg er generelt optaget af mine elever bliver klogere på deres krop og stemme og relationerne mellem dem så de kan bringe denne viden videre i det øvrige liv. Jeg synes, det er spændende og udfordrende at arbejde med kroppen og jeg nyder at blive klogere på den. Jeg leger og prøver på forskellig måde at inddrage mine kompetencer indenfor krop, bevægelse og musik i min undervisning uanset om det er yoga, sang, stemmetræning, Stemmerehabilitering, kor eller teater. 

I Yogasalonen udbyder jeg Yogaundervisning, Sang og stemmetræning, Rehabilitering af Sang og talestemmen, Sangerkropstræning, workshops og urban retreats. Ring eller skriv til mig for mere info og tilmelding.

lisapettersol@hotmail.com      Tlf. 51947953

Faste Yogahold i Yogasalonen:

Tirsdag kl 16.30-18.00 (Hatha/Dynamisk yoga)

Fredag kl.08.00-09.15 (Blid morgenyoga)

Individuel Sang/stemmetræning

Stemmerehabilitering

 

I en årrække har jeg lavet retreats af kortere og længere varighed I Sverige, Italien, Spanien og Marokko.

Se mere herom på min hjemmeside:  sound-senses.com

 

I Yogasalonen går man til yoga på faste hold som på en aftenskole. Det vil sige, at man typisk kommer en gang om ugen. En yogaklasse varer typisk en time eller halvanden time. Der er plads til 8-10 elever på hvert hold.

Holdenes varighed varierer, derfor er priserne for de enkelte hold forskellig. Kontakt derfor den enkelte lærer for hvert hold for at få oplyst pris. En prøvetime koster 100 kr.

Ved tilmelding binder man sig for den periode, som holdet varer. Det kan fx være for 10 gange eller hele semesteret. Du kan sagtens starte på et hold, der er i gang, hvis der er plads, så bliver prisen reguleret efter det.

Betaling sker kontant eller via bankoverførsel, vi tager ikke imod visa/dankort.

For at tilmelde dig et hold skal du finde kontaktoplysninger på den lærer, der har det ønskede hold. Tjek under punktet Kontakt