Ulla

Mit navn er Ulla Elena Nielsen og jeg er partner i Yogasalonen. Mine tilbud til dig omhandler Iyengaryoga og Jin Shin Jyutsu.

Jeg er uddannet og internationalt certificeret Iyengaryogalærer i 2000 hos Jette Bering og Claus Bendson Wittig, som idag har B.K.S.Iyengar Yoga Center Copenhagen. Seneste eksamen bestod jeg i 2006, som var junior 1 level. Uddannelsen forløb over 4 år og indeholdt + 600 undervisningstimer.

Jeg tilbyder holdundervisning og privattimer:

Jeg har et morgenhold mandag 8.45-10.15, et aftenhold onsdag 16.30-18 og et månedligt søndagshold 10-12. Disse tilbydes i Yogasalonen.
I år er der tillige startet en tradition op med et Urban Summer retreat, som er en ugelang daglig fordybelse i din yogapraksis placeret i sommerferien.

Priser:
Prøvetime:100,-
Drop ind 1 gang 150,-
5 gange klippekort 650,-
10 gange klippekort 1200,-
Melder du dig til en hel sæson og ta`r imod tilbuddet om earlybird rabat, får du den billigste løsning. Efter sæsonstart tilbagebetales betaling for holdet ikke. Klippekort er personlige og gælder i den indkøbte sæson.
Enetime 60 min: 500,- eksl. evt program. Aflyses en privattime mindre end 24 timer før den aftalte tid, betales fuld pris. Vil du flytte din tid- i god tid- opkræves et gebyr på 100,-.

Enetimer kan bestilles, når der af forskellige årsager føles behov for et individuelt program eller retning og hvis der er brug for at komme som et lille hold. Spørg endelig!

Jeg har planer om flere hold i Yogasalonen, så hold dig informeret!

Iyengaryoga er yogaundervisning af høj standard, alle lærere er internationalt certificerede og dette revideres på årsbasis. Noget af det, der kendetegner Iyengar yoga er brugen af hjælpemidler. Disse bruges som supplement til kroppen i en given stilling, så de hjælper til en åbning eller støtte, der ville være sværere at opnå uden.

Desuden arbejdes der med timing i stillingerne, så der skabes en stabilliserende effekt af nervesystemet og dybdegående virkning på de indre organer.
Alignment er ligeledes en vigtig del af Iyengaryoga. Alle stillinger undervises i og udføres med omhu, så fremtidige skader undgås eller minimeres og en stabillitet af nervesystemet opnås.

Du er altid velkommen på holdene, som du er- blot husk at informere mig om evt udfordringer!
En jævnlig praksis af yoga, hjælper den generelle alignment i kroppen og kan erstatte hyppige besøg hos fx kiropraktorer og fysioterapeuter. Du kan opleve, at tidligere spændinger i fx skuldre/nakke område og spændingshovedpine forsvinder.

Et testimonial fra en klient, der har modtaget yogaenetimer:

Kære Ulla!
– Jeg vil blot fortælle, at de øvelser, du har givet mig, udvirker mirakler i min krop: På trediedagen var der noget, der gav sig i lænden: nu har mine fødder og ben drejet sig, så jeg går mere grounded og mange kroniske smerter er forsvundet, ligesom jeg kan sove uden smerter nu. Der sker en masse i min krop og jeg har igen fået håb om at kunne få det bedre. ( jeg havde ellers affundet mig med min “karma”)
Du er i den absolutte top- i superligaen. Jeg glæder mig til at komme ind og lære mere af dig om min krop.
Kærlig hilsen fra Helle

Jin Shin Jyutsu.

Jeg stødte første gang på Jin Shin Jyutsu i 1999 og blev overvældet, af styrken og den forvandlende kraft, der ligger i denne blide kunstart. Jeg startede allerede samme år at deltage i kurser og seminarer. Jeg har afsluttet og bestået mange JSJ kurser indenlands og udenlands( USA, Hawaii og Holland) svarende til over 650 timer.

Jin Shin Jyutsu er en behandlingsform, som stammer fra Japan. Det er en meget blid og dybdegående teknik. JSJ behandlingen modtages liggende, påklædt- og foregår ved blide til dybere tryk på bestemte sikkerhedsenergilåse, der er placeret parvis på kroppen.

Jeg giver behandlinger i Yogasalonen og hjemme hos dig.

Jin Shin Jyutsu er et enestående middel til at aligne, berolige og stabillisere nervesystemet. Disse behandlinger gavner virkelig, hvis der er tegn på stress, ubalancer fysisk og emotionelt og smerter i bevægeapparatet.
Stadig sparsomt udbredt i Danmark, men bruges både i Tyskland, England og USA på mange hospitaler, da JSJ er fænomonalt til at genskabe energi og heling ved længere sygdomsfoløb, som kræver stærk medicin, der udfordrer kroppen.

Jeg kan varmt anbefale Jin Shin Jyutsu til enhver lejlighed.

Pris: 600,- pr behandling, som varer ca 45-60 min. Ved hjemmebesøg tillæg på 200,-. Aflyser du en tid til behandling mindre end 24 timer før tiden, betales der fuld pris for behandlingen. Vil du flytte din tid- i god tid- opkræves et gebyr på 100,- pr gang.

Udover at bringe mig kærligt igennem helt konkrete handlingskrævende og udfordrende forløb har Iyengar yoga og JSJ bragt mig ro og klarhed i hovedet, givet mig en stærkere, smidigere krop og a’et mit nervesystem, så jeg føler mig klar til at møde dagligdagen. Sidst, men ikke mindst har de begge bidraget til at jeg har fundet min vej som åndeligt væsen i en fysisk verden.

Vær hjerteligt velkommen!

Betalingsoplysninger overfør via Mobilepay på 60766436 eller til kontonr 0400 4011528835.

Kontaktoplysninger: jsj@yoga-kbh.dk og 60766436. Kontakt mig endelig for ydeligere spørgsmål!

Al deltagelse i yogaundervisning og al modtagelse af behandling sker på eget ansvar og for egen risiko.